Градинска маса FLEX

Градинска маса от алуминий с опция за различни керамични плотове и размери: дължина 185см, височина 71см и широчина 90см.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКА МАСА FLEX

Градинска маса за хранене проектирана от дизайнерския екип на Cane-line, специално за мебелите от колекция FLEX. Направена е така, че да се вписва перфектно в различни комбинации на разположение на мебелите от едноименната колекция. Градинската маса е изработена от алуминий и може да се комбинира с различни керамични плотове. Изборът на правилната маса за хранене е важен, поради факта, че около нея се обединява семейството. Ето защо, комфортът, издръжливостта и лесното поддържане са от голямо значение. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора. Пълната колекция FLEX може да разгледате тук

Качествени характеристики

Рамките от колекцията градински маси FLEX е изработена от прахово боядисан алуминий, коeто има няколко предимства пред обикновеното течно боядисване от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Плотът за градинските маси е керамичен и може да избирате между два цвята. Едно от най-големите предимства на керамичния плот е неговата издръжливост във времето. При правилна експлоатация, вероятността плота да бъде повреден или надраска е минимална. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на материалите.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. Пазете алуминиевата рамка от голям натиск или удар, за да избегнете вдлъбнатини, тъй като това може да повреди праховото покритие. В случай на такива влагата може да достигне до алуминия и да повреди повърхността. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

Вариации

Градинските маси FLEX e с тъмно-сива (lava grey) рамка. Масите са с опции за два различни цвята на керамичните плотове – бетонно сив и базалтово сив.  Препоръчваме покриването на масата / мебелите с мебелно покритие през есенни и зимни месеци за защита.

Градински маси FLEX са с размери:

Дължина: 185 см

Широчина: 90 см

Височина: 71 см

Тегло: варира в зависимост от избрания плот

Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност.

Още градински маси може да разгледате тук

 

Размери 185 × 90 × 71 cm

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения