46%

Странична помощна масичка TIME OUT

Странична масичка от праховобоядисан алуминий за целогодишно ползване навън или у дома в цвят Аqua, с размери 34,5х35 и височина 53,5 см

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

552.00 лв. 300.00 лв.

СТРАНИЧНА МАСА TIME OUT

Помощна масичка от алуминий за употреба навън и вкъщи. Създадена от датския производител Cane-line с екип дизайнери STRAND+HVASS масата представя най-доброто от скандинавския дизайн, съчетано с изключителна функционалност и удобство. Може да се използва на балкона, терасата, на двора или в интериора. Лекотата на масичката предполага нейното лесно пренасяне от едно място на друго.

Качествени характеристики

Масичката е изработена от прахово боядисан алуминий, който има няколко предимства пред обикновено, течно боядисания, от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Материалът на масата позволява ползването й навън целогодишно, но за да си спестите тежко чистене и за удължаване на живота й е добре през зимните месеци да се ползва предимно в интериора.

Вариации

Предлага се в цвят aqua.

Помощна масичка TIME OUT с размери:

Дължина: 34.5 см

Широчина: 35 см

Височина: 53.5 см

Тегло: 2.8 кг

Още идеи за градински маси може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Тегло 5 kg
Размери 44 × 44 × 52 cm
Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения