Шезлонг CONIC

Шезлонг Conic в два цвята – светло сив и сив.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ШЕЗЛОНГ CONIC

  Шезлонг CONIC предлага една модерна мобилна релакс зона. Благодарение на колелата, с които е оборудван, той може лесно да се мести. Особено подходящо е използването му около басейни. Окомплектован е с възглавници за всички сезони с QuickDry® пяна, осигуряваща бързо съхнене, в случай на намокряне.

  Качествени характеристики

  Текстилът на градинския диван е  Cane-line AirTouch®, създадени специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Основна цел при създаването на екстериорния текстил е успешното комбинираме на издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила на шезлонга е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в два цвята цвята – светло сив и сив.

  Шезлонг CONIC с размери:Премахване на изображението за продукта

  Дължина: 220 см

  Широчина: 78 см

  Височина: 83 см

  Височина на седалката: 40 см

  Тегло: 20.7 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за шезлонги може да видите тук, а пълната колекция градински мебели CONIC разгледайте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 45 кг
  Размери 145 × 79 × 87 см
  Производител

  Цвят

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Шезлонг ESCAPE

  • Двоен шезлонг REST

  • Шезлонг PRESLEY – Tempotest Taupe, natural

  • Шезлонг REST