Шезлонг CONIC

Шезлонг Conic в три цвята – светло сив, сив и кафяв.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


This product is currently out of stock and unavailable.

ШЕЗЛОНГ CONIC

Шезлонг CONIC предлага една модерна мобилна релакс зона. Благодарение на колелата, с които е оборудван, той може лесно да се мести. Особено подходящо е използването му около басейни. Окомплектован е с възглавници за всички сезони с QuickDry® пяна, осигуряваща бързо съхнене, в случай на намокряне.

Качествени характеристики

Текстилът на шезлонга е два вида, в зависимост от цвета –  SoftTouch® и AirTouch®, създадени специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. И двата вида комбинират издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила на шезлонга е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в три цвята цвята – светло сив, сив и кафяв.

Шезлонг CONIC с размери:

Дължина: 220 см

Широчина: 78 см

Височина: 83 см

Височина на седалката: 40 см

Тегло: 20.7 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за шезлонги може да видите тук, а пълната колекция градински мебели CONIC разгледайте тук

 

Тегло 45 kg
Размери 145 × 79 × 87 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

, ,

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения