Двоен шезлонг REST

Двойният шезлонг REST се предлага в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ДВОЕН ШЕЗЛОНГ REST

  Стилен градински двоен шезлонг с дизайн и изработка, предлагащи най-доброто място за почивка. REST има две малки колела, което прави много лесно неговото придвижване. Облегалката може да се регулира на 4 различни позиции, така че да можете да легнете, седнете и да четете книга. Изборът на материали, както и съвременният облик, подчертават скандинавския дизайн на колекция REST.

  Качествени характеристики

  Основата на градинския шезлонг е покрита с полиестерен материал Cane-line Tex®. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. В  сърцевината на възглавниците с QuickDryFoam® има антибактериална защита, което води до намаляване на риска от формиране на мухъл и плесен.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонгът не се ползва. Това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е добре градинските мебели да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително шезлонгът да бъде покрит с покривало, а възглавниците прибрани вътре. Уверите се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуването на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването при следваща употреба. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Шезлонгът се предлага в сив цвят.

  Градинският шезлонг REST е с размери:

  Дължина: 197 см

  Широчина: 120 см

  Височина: 82 см

  Височина на седалката: 34 см

  Тегло:  24 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната колекция шезлонги REST може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 197 × 120 × 82 см
  Производител

  Възглавница

  Текстил

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Шезлонг SAVANNAH

  • Шезлонг CONIC

  • Шезлонг SUNRISE

  • Шезлонг RELAX

  • Шезлонг AMAZE – Не