Шезлонг ESCAPE

Шезлонг Escape в два цвята на основното тяло, светло сив и черен и четири опции за цвят на възглавниците – черен, бял, сив и кафяв.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ШЕЗЛОНГ ESCAPE

  Шезлонг Escape е проектиран с идеята за максимален комфорт, независимо дали се ползва за сядане или просто излежаване на слънце. Идеята за дизайна тръгва от Карибите, където на младия индустриален датски дизайнер Rikke Frost му идва брилянтната идея за функционалния шезлонг. Датските производители Cane-line реализират нестандартната идея, като добавят своите запазени технологии за комфорт като Cane-line weave® и текстилите Sunbrella Natte® и Tempotest®. Те гарантират високо качество и издръжливост на мебелите навън, независимо от атмосферните условия.

  Качествени характеристики

  Шезлонгът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Предлага в два цвята на основното тяло, светло сив и черен. Възможният избор на възглавници е между пет цвята – черен, бял, сив, светло сив и taupe (между кафяво и сиво).

  Шезлонг ESCAPE с размери:

  Дължина: 217 см

  Широчина: 72 см

  Височина: 103 ам

  Височина на седалката: 28 см

  Височина на възглавницата: 4 см

  Тегло: 29 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още шезлонги може да видите тук, а всички колекции градински мебели може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 45 кг
  Размери 145 × 79 × 87 см
  Производител

  Цвят

  ,

  Възглавница

  , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Шезлонг REST

  • Шезлонг PRESLEY

  • Шезлонг CONIC