Шезлонг PRESLEY

Екстериорен шезлонг PRESLEY се предлага в четири различни цвята на основното тяло, с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ШЕЗЛОНГ PRESLEY

Шезлонг Presley оборудван с колела, което го прави лесно подвижен. Облегалката на шезлонга е регулируема и предлага няколко позиции, така че човек може или да седи и да чете или да си легне и да се наслаждава на слънцето. В допълнение може да се поръча с възглавници, изработени по специална технология за бързо съхнене, за по-голям комфорт. Изборът на материали, както и съвременният облик, подчертават скандинавския дизайн на колекция PRESLEY.

Качествени характеристики

Шезлонгът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигурява добра циркулация на въздуха под него, с цел избягване образуването на конденз. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Шезлонгът се предлага в четири цвята на основното тяло – черен, графит, натурален и taupe (между кафяво и сиво). Възглавниците се предлагат в пет цвята – taupe, черен, сив, светло сив и бял.

Градински шезлонг PRESLEY с размери:

Дължина: 202 см

Широчина: 62 см

Височина: 101 см

Височина на седалката: 31 см

Височина на възглавницата: 5.5 см

Тегло:  24.9 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция шезлонги може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Възглавница

, , , ,

Цвят

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения