Шезлонг PRESLEY

Екстериорен шезлонг PRESLEY се предлага в четири различни цвята на основното тяло, с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ШЕЗЛОНГ PRESLEY

  Шезлонг Presley оборудван с колела, което го прави лесно подвижен. Облегалката на шезлонга е регулируема и предлага няколко позиции, така че човек може или да седи и да чете или да си легне и да се наслаждава на слънцето. В допълнение може да се поръча с възглавници, изработени по специална технология за бързо съхнене, за по-голям комфорт. Изборът на материали, както и съвременният облик, подчертават скандинавския дизайн на колекция PRESLEY.

  Качествени характеристики

  Шезлонгът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигурява добра циркулация на въздуха под него, с цел избягване образуването на конденз. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Шезлонгът се предлага в четири цвята на основното тяло – черен, графит, натурален и taupe (между кафяво и сиво). Възглавниците се предлагат в пет цвята – taupe, черен, сив, светло сив и бял.

  Градински шезлонг PRESLEY с размери:

  Дължина: 202 см

  Широчина: 62 см

  Височина: 101 см

  Височина на седалката: 31 см

  Височина на възглавницата: 5.5 см

  Тегло:  24.9 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната колекция шезлонги може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери Няма
  Производител

  Възглавница

  , , , ,

  Цвят

  , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Шезлонг REST

  • Шезлонг CONIC

  • Шезлонг AMAZE

  • Шезлонг ESCAPE