Шезлонг CUT

Екстериорен шезлонг CUT

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ШЕЗЛОНГ CUT

  Шезлонг CUT е проектиран от Welling/Ludvik, който има страст към минималистичния и функционален дизайн. Шезлонгът има съвремененна визия и е идеален за модерното открито пространство. Дизайнът на рамката гарантира, че шезлонгът е много стабилен дори на мека основа, като пясък или трева. Cut има четири различни позиции на облегалката и включва удобна подходяща възглавница от Cane-line AirTouch, която осигурява допълнителен комфорт, като ви дава перфектната възможност да се насладите на слънцето.

  Качествени характеристики

  Шезлонгът е изработен от алуминий с прахово боядисване, осигуряващ леко тегло, което го прави лесен за придвижване. Може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигурява добра циркулация на въздуха под него, с цел избягване образуването на конденз. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Шезлонгът се предлага в lava grey цвят на основното тяло и със сиви възглавници.

  Градински шезлонг CUT с размери:

  Дължина: 199 см

  Широчина: 75 см

  Височина: 94 см

  Височина на седалката: 38 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната колекция шезлонги може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 199 × 75 × 94 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Шезлонг CONIC

  • Шезлонг ESCAPE

  • Шезлонг AMAZE

  • Шезлонг REST