Шезлонг SIESTA

Шезлонг в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 


  Код: Няма Категория:

  ШЕЗЛОНГ SIESTA

  Изчистен и модерен шезлонг, проектиран от Cane-line Design Team. Легнете, отпуснете се и просто се чувствайте удобно. Оставете умът ви да се рее и да ви отведе където поискате за известно време. Рамката е лека, което прави лесно пренасянето на шезлонга от едно място на друго. Изчистените форми придават елегантност и стил, а регулируемата облегалка и възглавниците допринасят за неповторим комфорт. Изборът на материали, както и съвременният облик, подчертават скандинавския дизайн на колекция SIESTA.

  Качествени характеристики

  Шезлонгът е изработен алуминиеви рамки и покрит със специален текстил Cane-line Tex®, разработен да издържа на всякакви атмосферни условия. Те гарантират, че може да бъде оставен навън без притеснение за неговата поддръжка. Текстилът на възглавниците е Cane-line Virtue, който е устойчив на UV лъчи.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели.

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително мебелите да бъдат прибрани на сухо и проветриво място или, в краен случай, оставени навън под покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздуха, за да се избегне образуването на кондензация. Подходящото покривало може да поръчате в допълнение с избраните мебели.

  Вариации

  Шезлонгът се предлага в два цвята на основното тяло – сив и светло сив. Възглавниците се предлагат в светло сив цвят. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Градинският шезлонг SIESTA е с размери:

  Дължина: 205 см

  Широчина: 60 см

  Височина: 88 см

  Височина на седалката: 34 см

  Височина на възглавницата: 3 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Всички градински шезлонги предлагани от Навън може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери Няма
  Производител

  Възглавница

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Двоен шезлонг REST

  • Шезлонг ESCAPE

  • Шезлонг CONIC