Шезлонг SUNRISE

Шезлонг SUNRISE в цвят графит на основното тяло и с пет опции за цвят на възглавниците.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ШЕЗЛОНГ SUNRISE

  Формата на шезлонг SUNRISE го прави подходящ за тези, които предпочита да релаксират докато четат или просто се наслаждават на гледката. За още по-голям комфорт, има опция за сваляне на облегалката, почти до хоризонтално положение. Датските производители Cane-line реализират идеята за този нестандартен шезлонг използвайки своите запазени технологии за комфорт като Cane-line weave® и текстилите Sunbrella Natte® и Tempotest®. Функцията за прибиране един в друг на до 5 шезлонга го прави подходящ за хотели и басейни.

  Качествени характеристики

  Шезлонгът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно Cane-line weave®. То е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавници гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Той е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания. Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Оставяйте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват. Това подсигурявадобър дренаж и минимизира риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е добре да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

  Вариации

  Шезлонгът се предлага в цвят графит на основното тяло и с пет опции за цвят на възглавниците – черен, бял, сив, светло сив и taupe.

  Градински шезлонг SUNRISE с размери:

  Дължина: 156 см

  Широчина: 77 см

  Височина: 103 см

  Височина на седалката: 39 см

  Височина на възглавницата: 3 см

  Тегло:  15.46 кг

   

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Разгледайте още идеи за шезлонги.

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line.

  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  Възглавница

  , , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Шезлонг PRESLEY

  • Шезлонг AMAZE

  • Шезлонг ESCAPE

  • Шезлонг CONIC