Градински стол STRAW

Градински стол STRAW в светло сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ STRAW

Градински стол STRUCT за балкон и градина представящ класическа визия с модерен прочит. Мебели, които не диктуват специфична област на приложение чрез своя дизайн и могат да бъдат поставени както вътре, така и навън. Със своята здрава рамка от неръждаема стомана и седалка от ръчно наплетено въже Cane-line Rope®, градинският стол STRAW предоставя максимален комфорт. Проектиран е от датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen.

Качествени характеристики

Рамката на градинския стол е изработена от неръждаема стомана, което е гаранция за високо качество. Изделията от неръждаема стомана се отличават със своята устойчивост на корозия, осигурявайки пластичност, здравина и лесно поддържане. Столът е изработен от наплетено въже от полипропилен (PP), което е идеално за използването му в екстериора. Материалът е еластичен, с мека повърхност, носеща усещането за интериорен текстил. Въжето непромoкаемо, устойчиво на UV лъчи и има способността да изсъхва бързо.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е добре градинските мебели да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително градинския стол да бъде покрит с покривало. Уверете се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуване на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването им при следваща употреба.

Вариации

Предлага като трапезарен стол и кресло, в цвят антрацит.

Градински стол STRAW с размери:

Широчина: 57 см / 70 см

Дълбочина: 64 см / 73 см

Височина: 81 см / 72 см

Височина на седалката: 45 см / 35 см

Височина на подлакътници: 65 см / 51 см

Тегло: 5.2 кг / 5.4 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Идеи за други столове може да намерите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 53 × 56 × 122 cm
Производител

Цвят

Големина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения