Градински стол HAMPSTED

Градински стол в четири цвята на основното тяло, с възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ HAMPSTED

Комфортният градински стол HAMPSTED е продукт, съчетаващ в себе си най-доброто от скандинавския дизайн, комфорт и функционалност на мебелите за градината. Класически пример за най-високо майсторство в дизайна, изработен с голяма прецизност в процеса на тъкане на Cane-line Weave® влакното. Може да се поръча с възглавници изработени от специален текстил за външни условия, но в същото време предоставящ комфорта на меката мебел от интериора.

Качествени характеристики

Градинските мебели от колекцията са изработени от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници. Те гарантират, че могат да бъдат оставени навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за тяхната поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Cane-line®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които градинските мебели  не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период градинския стол да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигурява добра циркулация на въздуха под него, с цел избягване образуването на конденз. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в четири цвята на основното тяло – светло сив, черен, taupe (между сиво и кафяво) и натурален. Възглавниците са в пет цветови вариации – бял, черен, сив, светло сив и taupe.

Градински стол HAMPSTED с размери:

Дължина: 57 см

Дълбочина: 60 см

Височина: 86 см

Височина на седалката: 46 см

Височина на възглавницата: 4 см

Тегло:  7.2 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички модели от колекция градински столове може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Цвят

, , ,

Възглавница

, , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения