Градински пуф CUBE

Пуфове за градината и балкона, изработени на ръка в шест цвята.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ ПУФ CUBE

Градински пуф проектиран от иновативния дизайнерски екип на Cane-line и изработен от много издръжлив екстериорен текстил Soft Rope. Сърцевината е от уникалната QuickDry пяна – специална технология, която увеличава нивото на комфорт и удобство, тъй като материалът изсъхва само час след силен дъжд. Cube получава името си от отличителната си форма и безбройните квадрати или кубчета, включени в дизайна. Може да се използва както на открито на терасата, така и на закрито във вашия хол като място за сядане, аксесоар и акцент към големи градински мебели, така и като масичка с поднос отгоре. Тъмно сивият цвят на табуретката съвпада с нашите топли мебели от тиково дърво и тъкани материали. Качествените текстилни аксесоари, като килими, пуфове и възглавници придават на зелената дневна несравним уют и пресъздават топлината на дома. Иновативната им технология и материали  ги правят идеални за ползване на открито, защото ги предпазват от UV лъчи и влага, гарантират дългогодишното им  ползване и дават възможност за изключително лесна поддръжка.

Качествени характеристики

Калъфката на градинския пуф е изработена от наплетен текстил от полипропилен (Soft Rope), което е идеално за използването му в екстериора. Текстилът е устойчив на UV лъчи и има способността да изсъхва бързо. Ядрото на градинския пуф е със специалната пяна QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация.  Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Анти бактериалната защита намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

В случай на замърсяване с храна или течности, почистете веднага петната с топла сапунена вода и мека четка. Това осигурява отстраняване на повърхностни натрупвания като кал, листа, плодове, цветен прашец и прочие, преди да се натрупат и да станат по-трудни за отстраняване. През есенно-зимния период съхранявайте градинските пуфове на сухо и проветриво място като балкон, склад, гараж и др. Като алтернатива, може да бъдат съхранени навън под покривало. Обърнете внимание, че под покривалото може да се образува конденз и да причини появата на мухъл и плесен. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздуха.

Вариации

Предлага се тъмно сив цвят.

Градински пуф CUBE с размери:

Дължина: 50 см

Широчина: 50 см

Височина: 40 см

Тегло: 9.04 kg

Разгледайте и другите ни предложения за пуфове и табуретки за балкона и градината тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Тегло 10 kg
Размери 50 × 50 × 40 cm
Цвят

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.