Градинска ниска табуретка KINGSTON

Градиснка табуретка Kingston в три цвята на основното тяло – мока, графит и светло сив.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКА ТАБУРЕТКА KINGSTON

Градинска табуретка  Kingston – класически пример за най-високо майсторство в дизайна, изработен с голяма прецизност в процеса на тъкане на Cane-line Weave® влакното. Табуретката може да се ползва и като помощна масичка. Предлага се с опция за възглавници за по-голям комфорт. Всички модели от колекцията могат да се подреждат един в друг, независимо от техния размер. Това тяхно качество е особено полезно в случаи на малки пространства за съхранение. Луксозните мебели KINGSTON са произведени от прецизни майстори в Индонезия. Колекцията включва диван, кресло, стол и маса с възможност за малък или голям плот. Всички мебели са устойчиви на всякакви метеорологични условия.

Качествени характеристики

Градинските мебели са изработени от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че могат да бъдат оставени навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Възглавниците в цвят бял, черен и сив са със специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период табуретките да бъдат покрити с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в три цвята на основното тяло – мока, графит и светло сив. Възглавниците са в пет цветове комбинации – taupe (между кафяво и сиво), светло сиво, бяло, синьо, черно и сиво.

Градинска табуретка KINGSTON с размери:

Диаметър: 75 см

Височина: 31 см

Височина на възглавниците: 13 см

Тегло:  5.8 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички модели от колекция градински мебели KINGSTON може да разгледате тук

Размери Няма
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

, ,

Възглавница

Sunbrella Natte Black, Sunbrella Natte Grey, Sunbrella Natte White, Tempotest Taupe, Не

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения