Сгъваем стол STRUCT

Градински сгъваем стол STRUCT в светло сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


СГЪВАЕМ СТОЛ STRUCT

Сгъваем стол STRUCT за балкон и градина е представител на дизайнерската тенденцията към по-голяма гъвкавост на мебелите. Мебели, които не диктуват специфична област на приложение чрез своя дизайн и могат да бъдат поставени както вътре, така и навън. Със своята здрава алуминиева рамка с прахово боядисване и седалка / облегалка в тъкан SoftTouch® на Cane-line, столът е идеалният спътник в градските райони, където пространството е ограничено – на покрива или балкон или го вземе със себе си в парка или на морето. Градинският стол STRUCT е проектиран от датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen.

Качествени характеристики

Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Текстилът е Cane-line AirTouch® комбинира издръжливостта и мекотата на най-добрите тъкани за екстериор. Изработен е от 100% акрил. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е добре градинските мебели да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително да бъде покрит с покривало. Уверете се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуване на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването им при следваща употреба.

Вариации

Предлага в светло сив цвят.

Сгъваем стол STRUCT с размери:

Широчина: 53 см

Дълбочина: 56 см

Височина: 122 см

Височина на седалката: 47 см

Височина на подлакътници: 65 см

Тегло: 6.5 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Идеи за други столове може да намерите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 53 × 56 × 122 cm
Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения