Градински стол COPENHAGEN

Градински стол Copenhagen в четири цвята, с опция за добавяне на възглавница.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ COPENHAGEN

Градински стол изработен от прахово-покрит алуминий, способен да издържи на всякакви метеорологични условия. Може да се използва навън както самостоятелно, така и като част останалите мебели, дело на дизайнерите на Cane-line. Седалката и облегалката са перфорирани за максимална пропускливост в случай на обилно намокряне с вода. Столът се предлага в четири цвята – сив, бял, марсала и aqua. Възможна е опция за добавяне на възглавница за по-голям комфорт.Дизайнерският тандем Strand+Hvass, автор на колекцията, е съчетал  по фантастичен начин в Copenhagen елегантността на алуминия и южноамериканският аристократизъм  на тиковото дърво. Функционалността се изразява в множеството вариации на приложенията на мебелите, които колекцията предлага. Единственото изискване е да дадете воля на въображението си.

Качествени характеристики

Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Текстилът на възглавниците е от полиестерен материал Cane-line Tex®. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. В  сърцевината на възглавниците с QuickDryFoam® има антибактериална защита, което води до намаляване на риска от формиране на мухъл и плесен.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва. Това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е добре градинските мебели и възглавници да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително да бъде покрит с покривало. Уверете се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуване на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването им при следваща употреба. Градинските столове могат да се подреждат един в друг, което улеснява тяхното съхранението.  Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага в четири цвята – сив, бял, марсала и aquа, с опция за възглавница в сив цвят. Поръчват се в комплект от два броя.

Градински стол COPENHAGEN с размери:

Широчина: 52 см

Дълбочина: 63 см

Височина: 80 см

Височина на седалката: 45 см

Височина на възглавницата: 1 см

Тегло: 4 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински маси може да разгледате тук, а цялата колекция COPENHAGEN вижте тук

 

 

Размери Няма
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения