Градински стол LESS

Градински стол Less в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


LESS

Градински столове от колекцията са семпли и с минималистични алуминиеви рамки. Подходящи са за малки екстериорни пространства, заведения, обществени места и пр. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Колекция LESS е дело на дизайнерския отдел на датския производител Cane-line.

Качествени характеристики

Градинският стол е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавницата е практична и удобна, подходяща за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът на възглавницата е Sunbrella®Natte, съчетаващ усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. Препоръчително е през есенно-зимния период да бъде покрит с покривало, което да го предпазва. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в цвят lava-grey на алуминиевата рамка и сив цвят на текстила.

Градински столове LESS с размери:

Дължина: 57 см

Дълбочина: 55 см

Височина: 78 см

Височина на седалката: 48 см

Тегло: 8.5 кг

Пълната колекция LESS е тук, а още идеи за градински столове може да разгледате тук

 

 

 

Тегло 8.5 kg
Размери 57 x 55 x 78 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

Текстил

Sunbrella Natte & QuickDry пяна

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения