Градински стол MIRAGE

Градинскистол MIRAGE в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ MIRAGE

Градински стол MIRAGE е резултат от дълъг процес на проектиране, при който дизайнерите Foresom & Hiort-Lorenzen са направили перфектния стол, съчетаващ удобството и мекотата на текстила с издръжливостта му на атмосферни влияния.

Качествени характеристики

При изработката на градинския стол е използван специалният текстил Cane-line Tex® от полиестер.  Това гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, изискващ минимални грижи за поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология на ядрото QuickDryFoam®. Тя осигурява оптимален дренаж и въздушна циркулация, което гарантира бързо изсъхване след намокряне. Ядрото е с анти-бактериална защита, намаляваща риска от образуване на мухъл и плесен. Столовете могат да се прибират един в друг, което ги прави лесни за съхранение.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Почистването на текстила става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да бъдат прибрани на сухо и проветриво място или оставени под покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да осигурява добра циркулация на въздуха, с цел избягване образуването на кондензация. Правилното покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

Вариации

Предлагат се в сив цвят, в сет от два броя.

Градински стол MIRAGE с размери:

Широчина: 62см

Дълбочина: 60 см

Височина: 78 см

Височина на седалката: 47 см

Тегло:  5.3 кг.

Пълната колекция градински столове може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Тегло 7 kg
Размери 62 × 60 × 78 cm
Производител

Цвят

Възглавница

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения