Градински стол MOMENTS

Екстериорен стол MOMENTS в сив и син цвят. С възможност за възглавници в три цвята – сив, син и светло сив.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробности за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ MOMENTS

Градински стол MOMENTS по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Удобен и функционален, той е подходящ за всякакъв тип екстериорни решения. Благодарение на възможността да се прибират един в друг, столовете са компактни и не изискват голямо пространство за съхранение. Колекцията градински мебели задава нови стандарти в мулти-функционалния дизайн, с елегантна скандинавска минималистичност. Състои се двуместен диван (ляв, десен и единичен модул), ъглов модулен диван, триместен диван, кресло, бар стол, пейка и два модела градински стол. Използването на модулите в различни комбинации, прави колекцията универсална за всеки двор, градина или тераса.  Дизайнерската линия представя интересна компилация между текстилни въжета Cane-line Rope и устойчивите тъкани SoftTouch®.

Качествени характеристики

Столът е изработен от наплетено въже от полипропилен (PP), което е идеално за използването му в екстериора. Въжето е устойчиво на UV лъчи и има способността да изсъхва бързо. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е SoftTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е със специалната пяна QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация.  Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.Анти бактериалната защита на възглавниците, намаляваща риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в цвят графит и син на основното тяло и със сиви, светло сиви или сини възглавници.

Градински стол MOMENTS с размери:

Широчина: 58 см

Дълбочина: 65 см

Височина: 76 см

Височина на седалката: 45 см

Височина на подлакътници: 70 см

Тегло: 7.8 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция MOMENTS може да разгледате тук

Тегло 20 kg
Размери Няма
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

,

Възглавница

Link Selected PP Blue, Sunbrella Natte Grey, Sunbrella Natte Light-grey, Не

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения