Градински стол с подлакътници NEWPORT

Градински столове NEWPORT  с опция за възглавници в пет цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ СТОЛ С ПОДЛАКЪТНИЦИ NEWPORT

Градински стол с подлакътници NEWPORT, изработен от датските дизайнери от Cane-Line. Удобни и функционални столовете са предназначени за използване на терасата или в градината. Влизат един в друг, което ги прави изключително подходящи за малки пространства. Възможно е добавянето и на възглавници за още по-голям комфорт.

Качествени характеристики

Градинският стол NEWPORT е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, с опция за текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период столът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

Вариации

Предлага в черен цвят на основното тяло. Възглавниците се предлагат в пет цвята – taupe (между кафяво и сиво), черен, сив, светло сив и бял.

Градински стол с подлакътници NEWPORT с размери:

Широчина: 55 см

Дълбочина: 60 см

Височина: 92 см

Височина на седалката: 44 см

Височина на възглавницата: 3 см

Тегло:  5.5 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте колекция NEWPORT тук, а още идеи за столове за балкон и градина може да видите тук

Размери Няма
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

Възглавница

Sunbrella Natte Black, Sunbrella Natte Grey, Sunbrella Natte White, Tempotest Taupe, Не

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения