Градински стол PEACOCK

Градински стол PEACOCK изработени от влакно Cane-line Weave® в два цвята и с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


PEACOCK

Градински стол,  дело датските дизайнери от Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Изработена е от влакно Cane-line Weave® в два цвята, което придава уникален външен вид. Столовете са студо- и UV-устойчиви и лесни за поддържане. За още по-голям комфорт се предлагат и с опция за възглавници в два цвята.

Качествени характеристики

Градинският стол е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, с опция за текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставено навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът е Sunbrella®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

Вариации

Предлага в две комбинации от цветове на основното тяло – светло син/тъмно син и сив/светло сив. Възглавниците могат да бъдат  в сив и светло сив цвят. Столовете се предлагат в комплект от два броя.

Градинският стол PEACOCK е с размери:

Широчина: 61 см

Дълбочина: 61 см

Височина: 80 см

Височина на седалката: 47 см

Височина на възглавницата: 4 см

Тегло:  5.12 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте пълната колекция PEACOCK тук, а още иде за кресла за балкон и градина може да видите тук

Размери Няма
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

,

Възглавница

Sunbrella Natte Grey, Sunbrella Natte Light-grey, Не

Големина

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.