Градински стол TRINITY

Градински стол TRINITY в цвят графит и с опция за възглавници в пет цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ СТОЛ TRINITY

Градински стол, дело на дизайнерския тандем Foersom & Hiort-Lorenzen. TRINITY  е удобен и функционален градински стол. Има възможност за подреждане един в друг, което го прави идеален за малки пространства. Дизайнерския екип е успял перфектно да комбинира стабилност, комфорт и удобство в стол на три крака. За допълнителен комфорт, градинският стол може да се поръча с възглавница за седалката.

Качествени характеристики

Столът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно Cane-line weave®. Влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка.Текстилът на възглавници гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Той е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Съхранение и поддръжка на градинските мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. Може да изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Оставяйте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които столът не се ползва. Това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период столът трябва да бъде прибиран или покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат на сухо и проветриво място.

Вариации

Столът се предлага в цвят графит на основното тяло. В допълнение може да се поръча с възглавници в 5 цвята – бял, черен, сив, светло сив и taupe (между сиво и кафяво).

Градински стол TRINITY с размери:

Широчина: 57 см

Дълбочина на седалката: 61 см

Височина: 77 см

Височина на седалката: 41 см

Височина на възглавницата за седалката: 4 см

Тегло:  5.1 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция градински столове може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 57 × 61 × 77 cm
Производител

Възглавница

, , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения