Масло за тиково дърво

20.60 лв.45.00 лв.

Код: Няма Категория:

МАСЛО ЗА ТИК И ТВЪРДИ ВИДОВЕ ДЪРВО

Отлично за градинска мебел, маслото съдържа смес от висококачествени растителни масла и дървесни смоли, чрез които импрегнира и предпазва дървото от петна и изсъхване и възстановява качествата му. Характерно с бързото си съхнене, то скъсява времето за обработка в сравнение с използването на традиционни видове масла. След третиране дървото възвръща своя оригинален цвят и първоначалния си блясък и възстановява масления си баланс.

Начин на приложение: Преди нанасянето на продукта почистете старателно дървото с вода и сапун, отстранете старите политури с помощта на стоманена вълнa и го оставете да изсъхне. Нанесете една ръка тънък слой посредством парче плат, четка или тампон. Изчакайте дървото да попие и при нужда отстранете остатъка. При необходимост повторете процедурата след 6/7 часа. След приключване ефектът от обработката е впечатляващ.

Разходната норма на продукта варира значително в зависимост от вида на дървото и състоянието на третираните повърхности, индикативно е 23 м2/литър. Не съдържа оцветители.

Разфасовка от 250ml или 1000ml

Вносител Оптимекс

Тегло 1 кг
Големина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.