Препарат за почистване на тиково дърво

17.20 лв.

3 налични

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРВО

Отстранява лесно стари политури и замърсяване от повърхността на мебели от всякакъв вид дърво. Продуктът разгражда политурите и ги прави лесни за отстраняване.

Начин на приложение: Разклатете опаковката преди употреба и нанесете продукта върху повърхността за третиране. Изчакайте няколко минути, за да подейства препаратът, след което отстранете остатъците от политура с твърда четка, конопен парцал или специална мека стоманена вълна. Почистете повърхността с влажна гъба, за да отстраните напълно остатъка от образувания слой. Препоръчва се да се направи тест върху трудно забележима част от повърхността, като напоите грубо парче плат с малко количество от продукта. След като се уверите в действието на продукта, процедирайте по описания начин.

Предупреждения: Запалим продукт. Вреден. Може да причинят увреждане на белите дробове при поглъщане. Повтарящата се експозиция може да предизвика сухота или напукване на кожата. Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. При поглъщане да не се предизвиква повръщане: незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета. Да се пази от достъп на деца. Съдържа: терпентин без мирис. Не съдържа хлориди.

Разфасовка от 500ml

Вносител Оптимекс

Тегло 1 кг
Големина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.