Конус COSMOS

Дизайнерски съдове за засаждане COSMOS, ръчно изработени от лек полистоун и с инкрустирани алуминиеви пръстени, два размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

1,227.00 лв.1,830.00 лв.

 ДИЗАЙНЕРСКА САКСИЯ COSMOS

Саксии излъчващи модерна класика, благодарение на умелото съчетаване на мекото излъчване на антрацита и умело инкрустираните алуминиеви пръстени. Съчетайте със сансевиера, алое, замиокулкас и др. При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността. В случаите, в които саксииte ще бъдат поставени в офис среда, трябва да се подбере подходяща растителност, спомагаща за подобряване ефективността на работната среда. Разработената от нас Nature InPlant дава експертно мнение и готови решения за това.

Качествени характеристики

Саксиите COSMOS са ръчно изработени от лек полистоун материал, който придава изключителна лекота и устойчивост. Подходящи са за използване в интериора и екстериора, като през студените месеци е препоръчително да бъдат на закрито. Подготвени са за пробиване в случай, че ще използва на открито.

Вариации

Предлага се в два размер.

Саксия COSMOS с размери:

Диаметър:  35 см / 50 см

Височина:  95 см / 115 см

Прoдуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички модели саксии от колекция COSMOS може да разгледате тук

Производител Fleur ami

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

,

Цвят

Производител

чинийка

цвят1

Съд за засаждане

Форма

Височина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения