Купа DIVISION

Купата за цветя в два цвята – натурален бетон и антрацит.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ДИЗАЙНЕРСКА КУПА DIVISON

Купа за цветя за любителите на визията бетон в модерни и меки форми. Саксиите от колекция DIVISION са семпли, но ефектни акценти за модерния интериор и екстериор. Солидният дизайн прави саксията устойчива и на силни ветрове. Като отделен елемент или върху колоната от едноименната колекция, купата е изключително красива с цъфтящи растения в нея. Някои от най-подходящите растения за засаждане навън са хортензия, рододендрон и лавандула, които допълват красивото излъчване на съда. В интериора подходящи за засаждане видове са стрелиция, антуриум и спатифилум.  Поставена на колона, саксията изглежда чудесно с каскадната, екзотична мединила.

При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността.

Качествени характеристики

Саксиите са произведени от подсилен фиброцимент, което ги прави студоустойчиви и лесни за поддръжка – категоричен и безкомпромисен избор за външните пространства. Благодарение на свойствата и качествата на фиброцимента, саксиите са изключително издръжливи във времето.

Вариации

Предлагат се в два цвята – натурален бетон и антрацит.

Купа DIVISION с размери:

Диаметър: 70 см

Височина: 30 см

Тегло: 16.6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция дизайнерски съдове може да разгледате тук

 

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

Цвят

,

Производител

FLEUR AMI, Germany

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения