Саксия LOFT divider, черна

Дизайнерски саксии LOFT divider в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

2,700.00 лв.

ДИЗАЙНЕРСКА САКСИЯ LOFT

Висока саксия, които се превръща във впечатляващ акцент в интериора с разнообразието от размери и цветове с метална визия. Широката гама позволява успешно комбиниране на отделни кътове. Високата саксия LOFT се отличава със стилна форма, иновативен дизайн и комбинация от материали. Металните частици карат повърхността да блести загадъчно,сякаш е изкована от благороден метал. Стои еднакво впечатляващо както в дневната, така и в конферентна зала, шоурума, в лоби, на входа или в приемна. Съчетава се отлично с каскадния рипсалис, комбинация от различни видове пеперомия и филодендрон ксанаду. 

При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността. В случаите, в които високата саксия ще бъде поставена в офис среда, може да се подбере подходяща растителност, спомагаща за подобряване ефективността на работната среда. Разработената от нас Nature InPlant програма дава експертно мнение и готови решения за това.  Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде зашеметяващ.

Качествени характеристики

Изработена от комбинация от пластмаса и истински метални частици, което прави саксиите от колекцията много леки, здрави и UV-устойчиви. С времето и двете цветови комбинации образуват типична патина, но не и ръжда. Високата саксия LOFT има опция за специални вложки, които спомагат за по-лесно засаждане и декорация. Саксиите от колекцията са ръчно изработени и водонепропускливи. Подготвени са за пробиване в случай на тяхното използване навън.

Поддръжка и съхранение

През есенно-зимния период е препоръчително саксиите да бъдат прибирани.

Вариации

Предлага се в два цвята – black iron и алуминий.

Висока саксия LOFT с размери:

Дължина: 100 см

Широчина: 40 см

Височина: 120 см

Тегло: 14.8 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички колекции дизайнерски саксии може да разгледате тук

Производител Fleur ami

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

Цвят

Производител

чинийка

цвят1

Съд за засаждане

Височина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.