Саксия DIVISION divider

DIVISION divider саксии с естествена визия в три размера и два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ДИЗАЙНЕРСКА САКСИЯ DIVISON divider

Саксия за любителите на визията бетон – в модерни и меки форми. Саксиите от колекция DIVISION са семпло и модерно обзавеждане за интериора и екстериора. Солидният дизайн прави саксията устойчива и на силни ветрове. Голямото разнообразие от форми и размери на практика придава модулност на серията. Тези саксии са изключително подходящи за обособяване на различни кътове и разделяне на по-голями пространства с цел създаване на уединение и визуална преграда, където е необходимо. Изключително подходящи са за ветровите места, тъй като са достатъчно тежки и с добре-подбрана висока растителност могат да осигурят нужния завет.

Най-добре засадени в тези съдовее изглеждат различни храсти подходящи за жив плет като лавровишна, фотиния, берберис, евонимус и други. Чудесно се комбинират и с различни видове високи треви. При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността.

Качествени характеристики

Саксиите са произведени от подсилен фиброцимент, което ги прави студоустойчиви и лесни за поддръжка – категоричен и безкомпромисен избор за външните пространства. Благодарение на свойствата и качествата на фиброцимента, саксиите са изключително издръжливи във времето. Двата високи съда са с повдигнато дъно за по-удобно и ефективно засаждане. За по лесното придвижване на саксиите могат да бъдат допълнително поръчани колела. За стабилността им  е предвидена опция за помощно краче.

Вариации

Предлагат се в два цвята – натурален бетон и антрацит.

Саксия DIVISION divider с размери:

Дължина: 60 см / 100 см / 100 см

Широчина: 35 см / 35 см / 35 см

Височина: 100 см / 60 см / 80 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция дизайнерски съдове може да разгледате тук

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, ,

Цвят

,

Производител

FLEUR AMI, Germany

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения