Саксия DIVISION квадратна

Квадратните саксии DIVISION се предлагат в пет различни размера и два натурални цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ДИЗАЙНЕРСКА САКСИЯ DIVISON

Квадратни саксии Division за любителите на визията бетон в модерни форми. Солидният дизайн прави саксията устойчива на силни ветрове, a голямото разнообразие от форми и размери на практика придава модулност на серията.  Петте вида налични размери на квадратните саксии позволяват максимално подходящ подбор на съдовете според нуждите и параметрите на пространството за озеленяване. По-малките саксии, например, са добър избор за поставяне на балкон, тераса, рецепция и във всекидневната. Средно големите и най-големи саксии могат да се използват в офис, лоби, ресторант и по-големи и просторни жилища.

Растителността съобразете с размера на съда. По-малките саксии са подходящи за едногодишни цъфтящи растения, треви и малки храстчета – калуна например. Средно големите засадете с храсти, като хортензия, клек или евонимус, а в големите – малки дръвчета като рустифина, клен и леска. При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността.

Качествени характеристики

Саксиите са произведени от подсилен фиброцимент, което ги прави студоустойчиви и лесни за поддръжка – категоричен и безкомпромисен избор за външните пространства. Благодарение на свойствата и качествата на фиброцимента, саксиите са изключително издръжливи във времето. Високите саксии са с повдигнато дъно за по-удобно и ефективно засаждане. Имат опция за капак, благодарение на който могат да бъдат използвани и като пиедестали.

Вариации

Предлагат се в два цвята – натурален бетон и антрацит и пет размера.

Квадратни саксии DIVISION с размери:

Дължина: 30 см / 40 см / 50 см / 60 см / 80 см

Широчина: 30 см / 40 см / 50 см / 60 см / 80 см

Височина: 34 см / 44 см / 54 см / 64 см / 84 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция дизайнерски съдове може да разгледате тук

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, , , ,

Цвят

,

Производител

FLEUR AMI, Germany

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения