Саксия DIVISION колона

Съдове в два размера и два цвята, с възможност за различни аксесоари.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ДИЗАЙНЕРСКА САКСИЯ DIVISON

Високи саксии за любителите на визията бетон в модерни форми. Саксиите от колекция DIVISION са отличен акцент в модерния и елегантен интериор и екстериор. Солидният дизайн  и опцията за винт, прави саксията устойчива на силни ветрове. Голямото разнообразие от форми и размери на практика придава модулност на серията. Високите саксии са отличен избор както за дома, така и за офиса, ресторанта и други. Те изглеждат ефектно и поставени навън, създвайки усещане за подреденост, но и екстравагантност. Високите саксии са отличен избор за разделяне на пространството или за поставяне на кацент в него.

В екстериора комбинирайте с различни треви, като мискантус и карекс. Каскадната дихондра също изглежда чудесно в саксията. В интериора засадете със сенецио, рипсалис, сансевиера или алое за максимален ефект. При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността.

Качествени характеристики

Саксиите са произведени от подсилен фиброцимент, което ги прави студоустойчиви и лесни за поддръжка – категоричен и безкомпромисен избор за външните пространства. Благодарение на свойствата и качествата на фиброцимента, саксиите са изключително издръжливи във времето. Високите саксии са с повдигнато дъно за по-удобно и ефективно засаждане. Имат опция за капак, благодарение на който могат да бъдат използвани и като пиедестали.

Вариации

Предлагат се в два цвята – натурален бетон и антрацит и три размера.

Високи саксии колони DIVISION с размери:

Дължина: 35 см / 35 см / 35 см

Широчина: 35 см / 35 см / 35 см

Височина: 80 см / 100 см / 120 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция дизайнерски съдове може да разгледате тук

 

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, ,

Цвят

,

Производител

FLEUR AMI, Germany

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения