Керамичнa квадратна саксия BOX, теракота

Модерни керамични саксии в два цвята.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

20.00 лв.88.00 лв.

КЕРАМИЧНА САКСИЯ BOX

Керамични саксии изработени от висококачествена тосканска глина. Колекцията с изчистен дизайн, създадена от италианските майстори на теракотата. Подходящи са както за первазите на балкона, така и за всяко кътче в градината или двора. Завършени на ръка от класически материал, BOX са обработени в съвременен и модерен градски стил. Колекцията съчетава традиция, красота и романтика от най-високо качество глина, със съдържание на пирит.

Изключително подходящи за засаждане в този съд са растения като калуна, ерика и сантолина. В по-големия размер има възможност за засаждане на клек, берберис и други вечнозелени храстчета. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което керамичните саксии ще бъдат позиционирани на балкона или в градината. Може да прочете за това как да изберете подходящото растение тук.

Качествени характеристики

Студоустойчиви и UV устойчиви керамични саксии, BOX са подходящи за ползване в дома, на балкона или в градината. Завършени на ръка от класически еко материал, керамичните саксии BOX са обработени в съвременен и модерен градски стил. Galestro глината е най-финият материал за създаване на саксии с несравним чар, използвайки най-старите техники за обработка. Висококачествената глина идва от хълмовете на Тоскана и съдържа частици от пирити, които придават на повърхностите декоративен, но очарователно естествен, неправилен завършек, който дава на материала изключителна дълбочина и създава безброй цветови нюанси. В резултат на това всека саксия е различна, украсена с уникални нюанси. Освен това, поради своя произход и специален състав, Galestro глина е изключително устойчива на замръзване и силно дишаща. Керамичните саксии са пробити, което предполага използване навън.

Вариации

Предлагат се в  естествения розов цвят на класическия материал и във варовиково сиво, в три размера.

Керамични саксии BOX с размери:

Дължина: 18 см / 30 см / 35 см

Широчина: 15 см / 30 см / 35 см

Височина: 15.3 см / 25 см / 30 см

Тегло: 2.46 кг / 7.4 кг / 13.55

Разгледайте цялата колекция BOX тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
Цвят

,

Големина

, , ,

Материал

,

Форма

Производител

цвят1

Съд за засаждане

чинийка

Височина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.