Керамична саксия ALTO FLAMENCO

Модерни саксии от глина в четири размера.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

31.00 лв.128.00 лв.

КЕРАМИЧНА САКСИЯ ALTO FLAMENCO

Керамични глазирани саксии изработени от микс ог селектирани глини, така че да предложат устойчивостта на теракотата, но и висококачественото емайл покритие в нетоксични цветове – гаранция за устойчивост във времето, дори и при най-екстремни температури. В унисон с последните тенденции в екстериорния дизайн моделът се предлага в два цвята и няколко различни размера.

По-малките и средно големите съдове засадете с рудбекия, или треви като императа и карекс.  Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани. Може да прочетете за това как да изберете подходящото растение тук. Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде зашеметяващ. Съдовете са ръчно завършени, пробити, студо устойчиви и подходящи за ползване навън. По-големите саксии са подходящи за различни комбинации от треви и цъфтящи като стипа и ехинацеа например. Комбинирайте още с хортензия, вейгела и храстовидни рози.

Качествени характеристики

Използваните материали не увреждат растенията и околнaта среда. Едно от основните предимства на глазираните керамични съдове е декоративния ефект. За разлика от класическата, естествена теракота, която е по-капризна при вписването и в интериора, разнообразните цветове на глазираните саксии с лекота допълват всеки дизайн. Ръчната изработка на саксиите гарантира че те са с по-дебели стени, сравнено със същите на машинно изработените саксии. Това, заедно с факта, че процесът на глазиране е завършен с изпичане на глината, предполага по-голяма устойчивост на студ и UV лъчи. Боята, с която са боядисана е нетоксична, а глината е ph неутрална. Тези два фактора гарантират, че растението се развива в защитена микросреда.

Вариации

Предлага се в син цвят, в четири размера.

Глазирани саксии ALTO FLAMENCO с размери:

Диаметър: 19 см / 25 см / 30 см / 39 см

Височина: 25 см / 33 см / 41 см / 46 см

Тегло: 2.4 кг / 4.6 кг / 8.6 кг / 13.4 кг

Разгледайте и останалите модели от колекция FLAMENCO

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, , ,

Цвят

Материал

,

Форма

кръгли саксии

Производител

DEROMA, Italy

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения