16%

Керамична саксия BASSO FLAMENCO

Модерни саксии от глина в синьо-сив цвят.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

77.00 лв. 65.00 лв.

КЕРАМИЧНА САКСИЯ BASSO FLAMENCO

Керамични глазирани саксии изработени от микс ог селектирани глини, така че да предложат устойчивостта на теракотата, но и висококачественото емайл покритие в нетоксични цветове – гаранция за устойчивост във времето, дори и при най-екстремни температури. В унисон с последните тенденции в екстериорния дизайн моделът се предлага в два цвята и няколко различни размера. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани.

По-малкия размер саксия комбинирайте с калибрахое, целосия или мини роза. По-големите съдове можете да засадите с рудбекия, или треви като императа и карекс. Може да прочетете за това как да изберете подходящото растение тук. Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде зашеметяващ.

Качествени характеристики

Съдовете са ръчно завършени, пробити, студо устойчиви и подходящи за ползване навън. Използваните материали не увреждат растенията и околнaта среда. Едно от основните предимства на глазираните керамични съдове е декоративния ефект. За разлика от класическата, естествена теракота, която е по-капризна при вписването и в интериора, разнообразните цветове на глазираните саксии с лекота допълват всеки дизайн. Ръчната изработка на саксиите гарантира че те са с по-дебели стени, сравнено със същите на машинно изработените саксии. Това, заедно с факта, че процесът на глазиране е завършен с изпичане на глината, предполага по-голяма устойчивост на студ и UV лъчи. Боята, с която са боядисана е нетоксична, а глината е ph неутрална. Тези два фактора гарантират, че растението се развива в защитена микросреда.

Вариации

Предлага се в синьо-сив цвят.

Глазирани саксии BASSO FLAMENCO с размери:

Диаметър: 41 см

Височина:  27 см

Тегло: 7.80 кг

Разгледайте и останалите модели от колекция FLAMENCO

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

 

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, , ,

Цвят

Материал

,

Форма

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения