Керамична саксия с борд GEA

Класически дизайн с модерен привкус в меки, актуални цветове, Gea подхождат на всяко растение. Съвременна колекция  с изчистен дизайн от устойчиви материали

54.90 лв.88.70 лв.

GEA

Керамична саксия с борд GEA се предлага в модерните цветове и текстура, които открояват и подчертават красотата на всяко засадено растение. Изчистените линии, качеството и устойчивостта на на материалите, иновативна текстура и актуални цветове, превръщат Gea в съвременна колекция.

Качествени характеристики

Технологията на обработване на устойчивата, висококачествена глина не само дава съвременен облик на саксиите от колекция Gea, но и запазва функционалността на древния материал. Саксиите са дишащи и студоустойчиви (до-20 градуса С). В градината или на балкона засадете с лавандула, ехинацеа, различни луковични, като лалета, нарциси и минзухари. Изберете цъфтящи растения, които да изпъкват в семплата, но ефектна саксия.

Саксиите се предлагат и с чинийки, което ги прави много подходящи и за употреба вкъщи като интериорна саксия. Вътре засадете с калатея, дифенбахия, пиперомия и други листно декоративни растения. Ако поставяте саксията върху дървен под е желателно да го защитите от влага. Използвайте специалните подложки за саксии, за да не допуснете преполиване и евентуална влага под съда.

Вариации

Предлага се в два размера и четири цвята – зелен, светло кафяв, бамбук и червен.

Керамична саксия с борд GEA с размери:

Диаметър: 35 см / 39.5 см

Височина: 38.7 см / 44.5 см

Тегло: 8 кг / 12 кг

Цялата колекция GEA може да разгледате тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
Цвят

, , ,

Големина

,

чинийка

,

Материал

Форма

Производител