Керамична саксия DOPPIO BORDO

Kерамична саксия, изработена от качествена италианска теракота, подходяща за външни условия. Предлага се в естествен цвят теракота.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

225.00 лв.265.00 лв.

КЕРАМИЧНА САКСИЯ DOPPIO BORDO

Масивна керамична саксия, изработена от качествена италианска теракота. Саксиите са с дебели стени, придавайки тежест, което ги прави изключително подходящи за използване навън. Прекрасно се съчетават с вечнозелени растения като пинус, евонимус, фотиния, коледни елхи и др. В случай, че искате да внесете цвят и усещане за китна градина, може да спрете избора си на камелия, рододендрон, златист берберис или клематис. Предложените растения се оформят като малки храсти или дръвчета и придават неповторимо излъчване. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което керамичните саксии ще бъдат позиционирани на балкона или в градината. Може да прочете за това как да изберете подходящото растение тук.

Качествени характеристики

Саксиите от колекцията са предназначени за използване в екстериора и са студоустойчиви, което дава възможност целогодишно да са навън, на балкона или в градината. Саксиите са пробити и има възможност да се поръча чинийка към тях. Благодарение на чинийките керамичните саксии DOPPIO BORDO могат да се използват и в интериора или в зимна градина.

Вариации

Керамична саксия DOPPIO BORDO се предлагат в цвят теракота.

Саксии DOPPIO BORDO с размери:

Диаметър: 63.1 см

Височина: 53.9 см

Тегло:     30.10 кг

Саксиите са част от колекция WHITE GARDEN, която може да разгледате тук

Още керамични саксии може да разгледате тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
чинийка

,

Големина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения