Керамичнa глазирана саксия OPUS конус, зелена

Класически саксии от глазирана теракота в три размера.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

48.00 лв.160.00 лв.

КЕРАМИЧНА САКСИЯ OPUS

Глазирани керамични саксии, които не могат да останат незабелязани в градината или на балкона. Предлагат се в три атрактивни и универсални цвята, които биха подхождали на всяко пространство. Различните форми и размери от серията, в допълнение на разнообразието на цветове позволява саксиите да се съчетават за постигане на уникални акценти в интериора или екстериора. Характерната красива релефна повърхност превръща керамичната саксия в неповторим акцент в дома.

Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани. Може да прочетете за това как да изберете подходящото растение тук. Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде зашеметяващ.

Качествени характеристики

Съдовете са ръчно завършени, пробити, студо устойчиви и подходящи за ползване навън. Не се предлагат с чинийка и при използване в интериора могат да бъдат запушени. Използваните материали не увреждат растенията и околнaта среда. Едно от основните предимства на глазираните керамични съдове е декоративния ефект. За разлика от класическата, естествена теракота, която е по-капризна при вписването и в интериора, разнообразните цветове на глазираните саксии с лекота допълват всеки дизайн. Ръчната изработка на саксиите гарантира че те са с по-дебели стени, сравнено със същите на машинно изработените саксии. Това, заедно с факта, че процесът на глазиране е завършен с изпичане на глината, предполага по-голяма устойчивост на студ и UV лъчи. Боята, с която са боядисана е нетоксична, а глината е ph неутрална. Тези два фактора гарантират, че растението се развива в защитена микросреда.

Вариации

Предлагат в три размера.

Глазирани саксии OPUS с размери:

Диаметър: 23 см / 28 см / 36 см

Височина: 20 см / 25 см / 32 см

Тегло: 3 кг /6 кг / 12.5 кг

Разгледайте цялата колекция керамични саксии, кашпи и сандъчета тук

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, ,

Цвят

, ,

Материал

,

Форма

Производител

чинийка

Съд за засаждане

Височина

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.