Керамичнa глазирана саксия Boracay, конус, кафява

Красиви саксии от глазирана теракота в три размера.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

43.00 лв.145.00 лв.

КЕРАМИЧНА САКСИЯ BORACAY

Глазирани керамични саксии, за красиви цветни композиции в градината или на балкона. Предлагат се в два универсални цвята и няколко размера, които могат да се съчетават за постигане на уникални акценти във външното пространство. Характерната релефна, но ненатрапчива повърхност добавя стойност към красивата визия и внушение на избраните саксии. Саксиите са подходящи както за цъфтящи сезонни растения, така и за декоративни треви или малки вечнозелени храсти. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани. Може да прочетете за това как да изберете подходящото растение тук. Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде зашеметяващ.

Саксиите са пробити и се предлагат без чинийка. За засаждане навън използвайте геотекстил за изолация между почвата и отвора, както и около 1/3 от обема на саксията за дренаж (керамзит). Поливайте умерено и регулярно, така ще подсигурите здрави и красиви растения. При ползване в интериора саксиите могат да бъдат запушени с хидроизолация.

Качествени характеристики

Съдовете са ръчно завършени, пробити, студо устойчиви и подходящи за ползване навън. Не се предлагат с чинийка. Използваните материали не увреждат растенията и околнaта среда. Едно от основните предимства на глазираните керамични съдове е декоративния ефект. За разлика от класическата, естествена теракота, която е по-капризна при вписването и в интериора, разнообразните цветове на глазираните саксии с лекота допълват всеки дизайн. Ръчната изработка на саксиите гарантира че те са с по-дебели стени, сравнено със същите на машинно изработените саксии. Това, заедно с факта, че процесът на глазиране е завършен с изпичане на глината, предполага по-голяма устойчивост на студ и UV лъчи. Боята, с която са боядисана е нетоксична, а глината е ph неутрална. Тези два фактора гарантират, че растението се развива в защитена микросреда.

Вариации

Предлагат в три размера.

Глазирани саксии Boracay с размери:

Диаметър: 23 см / 29 см / 37 см

Височина: 19 см / 24 см / 31 см

Тегло: 4 кг /6 кг / 8кг

Разгледайте цялата колекция керамични саксии, кашпи и сандъчета тук

 

Тегло Няма
Големина

, ,

Цвят

,

Материал

,

Форма

,

Производител

чинийка

цвят1

Съд за засаждане

Височина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.