Сандъче COMBINE

Сандъче за цветя от тикова дървесина на повдигната поставка от прахово боядисан алуминий.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

1,500.00 лв.

САНДЪЧЕ COMBINE

Сандъче за цветя, съчетаващо различни материали за постигане на елегантен, екзотичен дизайн.  Топлият тик и подсиленият с прахово покритие алуминий придават уникален вид, който се вписва в повечето пространства. Алуминият с прахово покритие осигурява устойчива повърхност на удари и драскотини. Саксиите от колекцията са подходящи за отглеждане на  билки, цветя или дървета. Съдовете за засаждане са снабдени с подвижни контейнери, които спомагат за по-лесно засаждане и отглеждане на растителността в тях. Пълната колекция саксии FLOWERBOX може да разгледате тук
Сандъчето от колекцията е повдигнато на височина, което го прави още по-забележим акцент в пространството и позволява използването му като разделител на пространства и обособяване на различни кътове.
Качествени характеристики

Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковата дървесина, използвана за направата на саксия COMBINE е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ правилното и контролиране на нейното добиване.

Праховото боядисания алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

Поддръжка и съхранение

Саксиите от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако останат необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение със саксията.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природното масло, което трябва да съобразите избирайки мястото, на което ще стои саксията.

Сандъче за цветя COMBINE с размери:

Дължина: 83 см

Широчина: 28 см

Височина: 62 см

Тегло: 8.23 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за дизайнерски саксии може да видите тук.
Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line
Размери 83 × 28 × 62 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения

  • Саксия KAYU divider

    2,175.00 лв.2,700.00 лв.
  • Саксия SQUARE, антрацит

    140.00 лв.1,077.00 лв.