Керамична конус саксия GЕА

Класически дизайн с модерен привкус в меки, актуални цветове, Gea подхождат на всяко растение. Съвременна колекция  с изчистен дизайн от устойчиви материали. Подходящи за ползване в дома, на балкона или в градианта.

12.00 лв.58.00 лв.

GEA

Керамична саксия GEA се предлага в модерните цветове и текстура, които открояват и подчертават красотата на всяко засадено растение. Изчистените линии, качеството и устойчивостта на на материалите, иновативна текстура и актуални цветове, превръщат Gea в съвременна колекция.

Технологията на обработване на устойчивата, висококачествена глина не само дава съвременен облик на саксиите от колекция Gea, но и запазва функционалността на древния материал. Саксиите са дишащи и студоустойчиви (до-20 градуса С). В градината или на балкона засадете с лавандула, ехинацеа, различни луковични, като лалета, нарциси и минзухари. Изберете цъфтящи растения, които да изпъкват в семплата, но ефектна саксия.

Саксиите се предлагат и с чинийки, което ги прави много подходящи и за употреба вкъщи като интериорна саксия. Ако поставяте саксията върху дървен под е желателно да го защитите от влага. Поставете коркова или пластмасова подложка, за да не допуснете преполиване и евентуална влага под съда поставете коркова или пластмасова подложка.

Цялата колекция GEA може да разгледате тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
Цвят

, , ,

чинийка

,

Големина

, , ,

Форма

Производител

Материал