Саксия KAYU divider

Съдовете от масивна тикова дървесина в два цвята и два размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

2,175.00 лв.2,700.00 лв.

ДИЗАЙНЕРСКА САКСИЯ KAYU

Саксии от масивна тикова дървесина KAYU са идeално решение както за дома, така и за големи пространства в заведения или хотели. Съдовете от колекция KAYU са модерно решение от устойчиво отгледана масивна тикова дървесина  за дома, градината, заведения и хотели. Колекцията предлага големи съдове в три основни форми и размери, в два цвята. Красивата и висококачествена основа от неръждаема стомана превръща водонепропускливите съдове в декоративен акцент във всяко външно пространство. Навън засадете с декоративни, вечнозелени треви или храсти, като карекс и берберис. За интериора изберете сансевиера, замиокулкас и бамбук. При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия за цветя, заедно с растителността.

Качествени характеристики

Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Сaксиите могат да бъдат снабдени с колела за по-лесно придвижване. Предлага се с вътрешен контейнер, който улеснява засаждането.

Поддръжка и съхранение

Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение със саксията.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природното масло, което трябва да съобразите избирайки мястото, на което ще стои саксията.

Вариации

Предлага се в два цвята – натурален и сива, винтидж версия и два размера.

Саксии KAYU с размери:

Дължина: 97 см / 100 см

Широчина: 34 см / 35 см

Височина: 105 см / 60 см

Тегло: 43 кг / 26.3 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция дизайнерски съдове може да разгледате тук

Производител Fleur ami

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

,

Цвят

,

Производител

чинийка

цвят1

Материал

Съд за засаждане

,

Форма

Височина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения

  • Саксия JORT SLIM, сива – 61х25х81, black

    955.00 лв.