Висока пластмасова саксия LIKE R, кафява

Студоустойчиви и UV устойчиви пластмасови саксии в три цвята. Предлагат се и с вариант с колелца

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

190.00 лв.203.00 лв.

ПЛАСТМАСОВА САКСИЯ LIKE R

Студоустойчиви и UV устойчиви италиански пластмасови саксии за  цветя в три неутрални и стилни цвята. Височината на саксията ги прави идеални за изграждане на зелени прегради на пространствата или като красив акцент в интериора или екстериора. Саксиите се предлагат със скоби, които предотвратяват деформация на формата им след засаждане, с възможност за лесно и удобно позициониране на подпорни пръчки за по-високи растения или лиани. Саксиите от серията са подготвени за пробиване, а като аксесоар могат да бъдат добавени колелца, за по-лесно преместване.

Най-подходящи са цъфтящи многогодишни като лавандула, сантолина, дребни форми на хвойна, полу- и вечнозелени дребни храсти, както и разнообразни билки. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани. Може да прочетете за това как да изберете подходящото растение тук.

Качествени характеристики

Саксиите са изработени от висококачествена италианска пластмаса. Не са пробити, което ги прави подходящи и за ползване в интериора с нужното количество добър дренаж или като кашпа. Имат подготовка за пробиване. Не се предлагат с чинийка. Устойчиви са на студ и UV лъчи, което ги прави подходящи за целогодишното им използване на балкона, терасата и градината.

Вариации

Предлагат се в цвят сендстоун, бял и антрацит.

Пластмасови саксии LIKE с размери:

Дължина: 78 см

Широчина: 29,5 см

Височина: 65 см

Разгледайте още идеи за пластмасови саксии и сандъчета тук

 

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло 5 кг
Размери 78 × 30 × 65 см
Цвят

, ,

Материал

Форма

Производител

чинийка

цвят1

, ,

Съд за засаждане

Големина

Височина

Колелца

да, не

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.