Пластмасова саксия LIKE R 99, кафява

Студоустойчиви и UV устойчиви съдове с воден резервоар в три цвята. Предлагат се и с вариант с колелца

 

170.00 лв.183.00 лв.

ПЛАСТМАСОВА САКСИЯ LIKE R

Студоустойчиви и UV устойчиви италиански пластмасови саксии за  растения в три неутрални и стилни цвята. Размерът на саксията ги прави идеални за изграждане на зелени плет или като красив акцент в интериора или екстериора. Саксиите се предлагат със скоби, които предотвратяват деформация на формата им след засаждане, с възможност за лесно и удобно позициониране на подпорни пръчки за по-високи растения, дръвчета или лиани. Саксиите от серията са подготвени за пробиване, а като аксесоар могат да бъдат добавени колелца, за по-лесно преместване.

Подходящи са растения, които да служат за зелена ограда като тис, лейландски кипарис, лавровишна, фотиния, цъфтящи многогодишни или едногодишни растения, полу- и вечнозелени дребни храсти, както и разнообразни билки. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани. Може да прочетете за това как да изберете подходящото растение тук.

Качествени характеристики

Саксиите са изработени от висококачествена италианска пластмаса. Не са пробити, което ги прави подходящи и за ползване в интериора с нужното количество добър дренаж или като кашпа. Имат подготовка за пробиване. Не се предлагат с чинийка. Устойчиви са на студ и UV лъчи и могат да бъдат ползвани целогодишно на балкона, терасата и градината.

Вариации

Предлагат се в цвят сендстоун, бял и антрацит.

Пластмасови саксии LIKE с размери:

Дължина: 99 см

Широчина: 38 см

Височина: 39 см

Разгледайте още идеи за пластмасови саксии и сандъчета тук

 

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

 

Тегло 4.50 кг
Размери 99 × 38 × 39 см
Цвят

, ,

Материал

Форма

Производител

чинийка

цвят1

, ,

Съд за засаждане

Големина

Височина

Колелца

да, не

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.