Саксия LUXURY table top

Керамични съдовете с хромирано покритие LUXURY table top в четири размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

55.00 лв.230.00 лв.

ДИЗАЙНЕРСКА САКСИЯ LUXURY

Саксии LUXURY table top са впечатляващ акцент за маса или лавица. Изработени от керамика, с хромово покритие, саксиите имат благородна премиум визия и носят елегантно излъчване. Контрастът между състарената сребърна визия на съда и яркия зелен цвят на растителността е фантастичен и няма как да остане незабеляван. Възможните варианти за комбиниране на саксията с разтителност са наистина много, но едни от най-атрактивните предложения включват орхидеи, сенецио, седум адолфи. По-дръзките могат да съчетаят с различни видове билки. Разнообразието от размери в тази серия позволява ефектно комбиниране на съдове и създаването на атрактвивни композиции. При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността.

В случаите, в които саксията ще бъде поставена в офис среда, може да се подбере подходяща растителност, спомагаща за подобряване ефективността на работната среда. Разработената от нас Nature InPlant програма дава експертно мнение и готови решения за това.  Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде зашеметяващ.

Качествени характеристики

Саксиите са изработени от керамика и са завършени с хромирано покритие. Съдовете от колекция LUXURY  не са непромокаеми, затова е нужно използването на изолация или непромокаема вложка.

Вариации

Предлагат се в четири размера.

Саксии LUXURY table top с размери:

Диаметър: 18 см / 24 см / 32 см

Височина: 13 см / 19 см / 26 см

Тегло: 1 кг / 1.4 кг / 4.1 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички колекции дизайнерски саксии може да разгледате тук

Производител Fleur ami

 

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, ,

Цвят

Производител

чинийка

цвят1

Материал

Съд за засаждане

Форма

Вази и купи

Височина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.