Пластмасова саксия NINFEA, зелена

Студоустойчиви и UV устойчиви пластмасови саксии с поливна система и преливник, в 4 цвята, с диаметър от 22 до 52 см и височина от 17 до 42 см.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

8.80 лв.56.00 лв.

ПЛАСТМАСОВА САКСИЯ NINFEA

Пластмасови саксии в универсален и изчистен дизайн с меки линии. Различните цветове и размери правят саксиите  подходящ избор за всеки екстериор и интериор. В интериора съчетайте с цъфтящи и листнодекоративни растения като драцена, замиокулкас или каланхое. За още по-голям ефект съчетайте с растения от семейството на бромелиевите. Родом от американската джунгла, бромелиевите виреят в малки саксии с дренажни отвори, с почвена смеска на основата на торф.
Подходящи са ехмеята, гуцманията, вризеята и други. Ако обичате пък папрати, те също биха били перфектния завършек в изчистения дизайн на саксията – подходящи са адиантума, асплениума, полиподума и други. Навън може да превърнете своята саксия в билков кът. Разнообразието от билки е огромно, като може да използвате компактните форми на лавандула, розмарин, мащерка, градински чай и много други. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани. Може да прочетете за това как да изберете подходящото растение тук. Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде зашеметяващ.

Качествени характеристики

Саксиите са изработени от висококачествена италианска пластмаса. Устойчиви са на студ и UV лъчи, което ги прави подходящи за целогодишното им използване на балкона, терасата и градината. Оборудвани са с воден резервоар, чиято роля за правилното развитие на растението е ключова. Той не просто отнема от грижите ни за поливане, но и балансира натоварването на водния приток. Растенията, отглеждани в подобна среда не преминават през тежките периоди на изсушаване и прекомерно напояване и в резултат развиват здрава коренова система и прекрасна външна визия. Саксиите са снабдени с тапа, за да може преливникът  да сe затвори при употреба в интериора.

Вариации

Предлагат се в шест размера и четири цвята.

Пластмасови саксии NINFEA с размери:

Диаметър: 21.6 см / 26.2 см / 30.2 см / 33.8 см / 39.8 см / 52 см

Височина: 17.3 см / 21 см / 24 см / 27 см / 31 см / 41.5 см

Литри: 4 л / 6.9 л / 11.2 л / 15.6 л / 25.3 л / 59.2 л

Разгледайте още идеи за пластмасови саксии и сандъчета тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
Цвят

Големина

, , , , ,

Материал

Производител

Форма

чинийка

цвят1

Съд за засаждане

,

Височина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.