Купа OLIVE

Керамична купа от висококачествена глина с традиционна декорация.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

33.00 лв.81.00 лв.

OLIVE

Купа OLIVE, направено от тосканска Galestro глина. Olive са колекция саксии с традиционен дизайн, създадена от италианските майстори на теракотата. Съчетава традиция, красота и романтика от най-високо качество глина, със съдържание на пирит. Отличителна черта на класическата колекция е декорацията с малинова клонка, изработена от занаятчии, използващи висококачествени суровини.

Купата е подходяща за засаждане с комбинация от билки, ягода и кампанула, например. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което керамичните саксии ще бъдат позиционирани на балкона или в градината. Може да прочете за това как да изберете подходящото растение тук.

Качествени характеристики

Студоустойчиви и UV устойчиви керамични саксии, Olive са подходящи за ползване в дома, на балкона или в градината. Завършени на ръка от класически еко материал, керамичните саксии Olive са обработени в съвременен и модерен градски стил. Galestro глината е най-финият материал за създаване на саксии с несравним чар, използвайки най-старите техники за обработка. Висококачествената глина идва от хълмовете на Тоскана и съдържа частици от пирити, които придават на повърхностите декоративен, но очарователно естествен, неправилен завършек, който дава на материала изключителна дълбочина и създава безброй цветови нюанси. В резултат на това всека саксия е различна, украсена с уникални нюанси. Освен това, поради своя произход и специален състав, Galestro глина е изключително устойчива на замръзване и силно дишаща. Купите са пробити и могат да се комбинират с чинийка.

Вариации

Предлага се естествен цвят, в два размера.

Купа OLIVE с размери:

Диаметър: 18 см / 30 см

Височина: 15 см / 19.2 см

Тегло: 1.7 кг / 3.6 кг

Всички модели от колекция OLIVE може да разгледате тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло 1.70 кг
Размери Няма
Цвят

Големина

,

Материал

,

Форма

Производител

цвят1

Съд за засаждане

Височина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.