Квадратна саксия OLIVE

Квадратни керамични саксии от висококачествена глина с традиционна декорация.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

33.00 лв.75.00 лв.

OLIVE

Квадратна саксия OLIVE, направена от тосканска Galestro глина. Olive са колекция саксии с традиционен дизайн, създадена от италианските майстори на теракотата. Съчетава традиция, красота и романтика от най-високо качество глина, със съдържание на пирит. Отличителна черта на класическата колекция е декорацията с малинова клонка, изработена от занаятчии, използващи висококачествени суровини.

По-малките саксиии засадете с билки и подправки и създайте своята ароматна градина. Средно големите може спокойно да аранжирате с малки храстчета, като сантолина и калуна, а за по-романтична визия използвайте лавандула. В по-големите съдове може да засадите малки цитруси и маслина. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което керамичните саксии ще бъдат позиционирани на балкона или в градината. Може да прочете за това как да изберете подходящото растение тук.

Качествени характеристики

Студоустойчиви и UV устойчиви керамични саксии, Olive са подходящи за ползване в дома, на балкона или в градината. Завършени на ръка от класически еко материал, керамичните саксии Olive са обработени в съвременен и модерен градски стил. Galestro глината е най-финият материал за създаване на саксии с несравним чар, използвайки най-старите техники за обработка. Висококачествената глина идва от хълмовете на Тоскана и съдържа частици от пирит, които придават на повърхностите декоративен, но очарователно естествен, неправилен завършек, който дава на материала изключителна дълбочина и създава безброй цветови нюанси. В резултат на това всека саксия е различна, украсена с уникални нюанси. Освен това, поради своя произход и специален състав, Galestro глина е изключително устойчива на замръзване и силно дишаща. Квадратните саксии са пробити и могат да се комбинират с чинийка.

Вариации

Предлага се естествен цвят в два размера.

Квадратна саксия OLIVE с размери:

Дължина: 18 см / 25 см

Широчина: 18 см / 25 см

Височина: 15 см / 21 см

Тегло: 1.65 кг / 3.5 кг

Всички модели от колекция OLIVE може да разгледате тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
Цвят

Големина

, , ,

Материал

,

Форма

Производител

цвят1

Съд за засаждане

Височина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.