Керамично сандъче OLIVE

Kерамични саксии(сандъчета) от висококачествена глина с традиционна декорация.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

39.00 лв.108.00 лв.

КЕРАМИЧНО САНДЪЧЕ OLIVE

Керамично сандъче OLIVE, направено от тосканска Galestro глина. Olive са колекция саксии с традиционен дизайн, създадена от италианските майстори на теракотата. Съчетава традиция, красота и романтика от най-високо качество глина, със съдържание на пирит. Отличителна черта на класическата колекция е декорацията с малинова клонка, изработена от занаятчии, използващи висококачествени суровини.

Саксията е изключително подходяща за засаждане с билки, цъфтящи едногодишни, като лобелия и калибрахое, както и луковични – нарциси, лалета и др. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което керамичните саксии ще бъдат позиционирани на балкона или в градината. Може да прочете за това как да изберете подходящото растение тук.

Качествени характеристики

Студоустойчиви и UV устойчиви керамични саксии, Olive са подходящи за ползване в дома, на балкона или в градината. Завършени на ръка от класически еко материал, керамичните саксии Olive са обработени в съвременен и модерен градски стил. Galestro глината е най-финият материал за създаване на саксии с несравним чар, използвайки най-старите техники за обработка. Висококачествената глина идва от хълмовете на Тоскана и съдържа частици от пирити, които придават на повърхностите декоративен, но очарователно естествен, неправилен завършек, който дава на материала изключителна дълбочина и създава безброй цветови нюанси. В резултат на това всека саксия е различна, украсена с уникални нюанси. Освен това, поради своя произход и специален състав, Galestro глина е изключително устойчива на замръзване и силно дишаща. Керамичните сандъчета са пробити и могат да се комбинират с чинийка.

Вариации

Предлага се естествен цвят, в три размера.

Керамично сандъче OLIVE с размери:

Дължина: 30 см / 40 см / 50 см

Широчина: 15 см / 19 см / 24 см

Височина: 11.5 см / 14.5 см / 18 см

Тегло: 2.1 кг / 3.9 кг / 7.9 кг

Всички модели от колекция OLIVE може да разгледате тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

Тегло Няма
Размери Няма
Цвят

Големина

, ,

Материал

,

Форма

Производител

цвят1

Съд за засаждане

Височина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.