Саксия PREMIUM CUBUS, черна

Дизайнерски съдове за засаждане PREMIUM CUBUS ,  пет размера и пет цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

750.00 лв.4,700.00 лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ САКСИИ PREMIUM CUBUS

Големи квадратни саксии с изчистени геометрични форми  и двойни стени, които допълнително допринасят за прекрасния изглед на растението. Вписват се добре не само в дома, но и в офиси, публични сгради, хотели, ресторанти и кафета. При избора на растителност се уверете, че подбраната е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което ще бъдат позиционирани без значение дали са открито или на закрито. В интериора използвайте с различни видове сукуленти, дървото на живота, замиокулкас. За екстериора, подходящи растения са скимията, евонимусът, буксусът, както и красивата магнолия.

Нашите съвети за правилния подбор на растителност може да прочете тук или да поискате от нас предложения и ние можем да доставим избраната от вас саксия, заедно с растителността. В случаите, в които високата саксия ще бъде поставена в офис среда, трябва да се подбере подходяща растителност, спомагаща за подобряване ефективността на работната среда. Разработената от нас Nature InPlant дава експертно мнение и готови решения за това.

Качествени характеристики

Саксиите разполагат с междинно дъно и противотежест, което гарантира лесно засаждане и по-голяма стабилност. Могат да бъдат използвани навън или в интериора. Изработени са от композитен материал, подсилен със стъклени влакна. Завършени са с 2 мм висококачествено устойчиво гел покритие. Това се прави по техника, която е добре позната от корабното строителство гарантираща, че материалът е устойчив на осмоза и водоустойчив. Гел-покритието на е устойчиво на удари, надраскване, UV лъчи и други атмосферни влияния. Това означава, че повърхността не се нацепва и изглежда добре за дълъг период. Освен това е киселинно и химически устойчиво, така че урината на кучетата и почистващите продукти, например, не могат да оставят неприятни следи върху повърхността. Това ги прави особено подходящи за използване в обществени зони, пешеходни зони и пред магазини или заведения. Колекцията се предлага с опционален винт, които позволява трайното им закрепване в земята, което ги прави по-стабилни и предпазва от крадци.

Вариации

Предлагат се като високи саксии в пет размера и пет цвята – антрацит, сив, бял, рубин, черен.

Квадратни саксии PREMIUM TOWER с размери:

Дължина: 40 см / 50 см / 60 см / 80 см / 100 см

Широчина: 40 см / 50 см / 60 см / 80 см / 100 см

Височина: 40 см / 50 см / 60 см / 80 см / 100 см

Тегло: 9 кг / 15.9 кг / 22.1 кг / 46.7 кг / 70 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция може да разгледате тук

Производител Fleur ami

Тегло Няма
Размери Няма
Големина

, , , ,

Цвят

, , , ,

Производител

чинийка

цвят1

Материал

Съд за засаждане

,

Форма

Височина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения

  • Саксия SQUARE, антрацит

    140.00 лв.1,077.00 лв.