30%

Пластмасова саксия с колела и воден резервоар SAMBA 70

Студоустойчиви и UV устойчиви съдове с воден резервоар и поплавък в пет цвята. Вградените колелца осигуряват лесно придвижване. Съдържат и скоби за запазване на правилна форма и след засаждане. Размери: 70/38/38см.

 

 

91.00 лв.

ПЛАСТМАСОВА САКСИЯ SAMBA

Студо- и UV-устойчива италианска голяма пластмасова саксия с воден резервоар с поплавък, който ориентира за нивото на водата в резервоара и с вградени колела в 5 цвята. Съдържат скоби, с помощта на които не се допуска деформация на саксията след засаждане. Водният резервоар дава възможност за по-продължително запазване на влажността на почвата. В същото време осигурява нужното за здрави растения отичане на водата. Вградените колела позволяват саксията да бъде местена без усилия.

Много удобни и красиви съдове, в които могат да се засаждат както по-големи декоративни дръвчета, така и храсти и влечащи растения. С тях може както да се покрие стената на балкона, с катерлива роза или клематис, така и да се правят красиви и пъстри аранжировки с по-ниски цветя и растения, като бегония и бръшлян.

Саксиите са подходящи както за ползване навън, така и на закрито, като интериорен детайл.

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

 

Тегло 3.4 кг
Размери 70 × 38 × 38 см
Цвят

, , , ,

Материал

Форма

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.