24%

Пластмасова саксия SAMBA ALTO 65, бяла

Пластмасови високи саксии в четири цвята.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

69.00 лв. 52.50 лв.

ПЛАСТМАСОВА САКСИЯ SAMBA

Висока саксия от колекция SAMBA, изработена от  висококачествена италианска пластмаса. Различните цветове и размери правят саксиите  подходящ избор за всеки екстериор и интериор. Формата и размерът на саксиите дават възможност за засаждане на много разнообразни растения. Напр. ниски декоративни храсти, цветя и дори малки дръвчета и растения с по-дълбока и голяма коренова система. Уверете се, че подбраната растителност е подходяща и съобразена със слънчевото изложение, на което саксиите ще бъдат позиционирани.

Комбинирайте саксията с ефирно плумбаго, хортензия и люляк за максимален ефект. Красиви вариации стават и с вечнозелени храсти и дръвчета като клек, туя и елхичка. Може да прочете за това как да изберете подходящото растение тук. Независимо дали ще изберете комбинация от различни растения или ще заложите само на един вид, резултатът гарантирано ще бъде впечатляващ.

Качествени характеристики

Саксиите са изработени от висококачествена италианска пластмаса. Устойчиви са на студ и UV лъчи, което ги прави подходящи за целогодишното им използване на балкона, терасата и градината. Саксиите са подготвени за пробиване и е въпрос на избор как да бъдат използвани – като кашпа с дренаж или като пробита саксия за добро дрениране на водата.

Вариации

Предлагат се в четири цвята – антрацит, зелен, перла и сендстоун (между кафяво и сиво).

Висока саксия SAMBA с размери:

Диаметър:  38 см

Височина: 65 см

Литри: 66.1 л

Разгледайте още идеи за пластмасови саксии и сандъчета тук

Колекции италиански саксии от Deroma Italy

 

 

Тегло 4 kg
Размери 38 × 38 × 65 cm
Цвят

Материал

Форма

Производител

чинийка

цвят1

Съд за засаждане

,

Височина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения