51%

Градинско кресло BREEZE

Екстериорно, ръчно изработено кресло  Breeze с дължина 87 см, височина 73 см, широчина 87 см, дълбочина на седалката 72 см и височина на седалката 38 см.
Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

1,702.00 лв. 835.00 лв.

BREEZE

Елегантното градинско кресло от колекция BREEZE  е ръчно изплетено около метална рамка, извита изключително прецизно, с цел постигане на уникална лекота и удобство. Високото качество на използваните материали позволява креслото да бъде ползвано навън при всякакви атмосферни условия и среда. Колекцията градински мебели Breeze е резултат от сътрудничеството между датския производител Cane-Line и дизайнери от криейтив студиото STRAND+HVASS. Плод на общата им работа е уникална серия луксозни градински мебели, подходящи за всички сезони.

Качествени характеристики

Градинските мебели BREEZE са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е  Sunbrella®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува конденз. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

Вариации

Градинското кресло се предлага в черен цвят на основното тяло и възглавниците.

Градинско кресло BREEZE с размери:

Широчина: 87 см

Дълбочина на седалката: 72 см

Височина: 73 см

Височина на седалката: 38 см

Височина на възглавниците: 2 см

Тегло:  6.4 кг

Още идеи за градински кресла може да разгледате тук, а пълната колекция BREEZE вижте тук

Тегло 10 kg
Размери 92 x 78 x 77 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

Възглавница

Sunbrella Natte Black

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения